Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster House

Monster House

19/07/2017 | Flixfilm

Monster House på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: Gil Kenan
Skuespillere: Mitchel Musso, Sam Lerner, Spencer Locke
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tre venner finder ud af sandheden om et frygtindgydende, forladt hus i deres nabolag, som har sin egen personlighed og lader til at spise mennesker.

Monster House havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster House på YouTube.Se Monster House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monster House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Monster House

  1. Michael - kl. 21:49, 20-07-2017:

    Den skulde være på dansk tale

Skriv kommentar