Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster House

Monster House

19/07/2017 | Flixfilm

Se Monster House på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: Gil Kenan
Skuespillere: Ryan Whitney Newman, Steve Buscemi, Mitchel Musso, Catherine O'Hara
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tre venner finder ud af sandheden om et frygtindgydende, forladt hus i deres nabolag, som har sin egen personlighed og lader til at spise mennesker.


Se Monster House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster House havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Monster House:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monster House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Monster House

  1. Michael - kl. 21:49, 20-07-2017:

    Den skulde være på dansk tale

    Skriv kommentar