Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Hunter: Legends of the Guild

Monster Hunter: Legends of the Guild

12/08/2021 | Flixfilm

Monster Hunter: Legends of the Guild på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Steve Yamamoto
Skuespillere: Dante Basco, Erica Lindbeck, Brando Eaton
Spilletid: 58 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Japanese, Italian, Portuguese, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I en verden, hvor mennesker og frygtindgydende monstre lever i skrøbelig balance, kæmper den unge jæger Aiden for at redde sin by fra at blive destrueret af en drage.

Monster Hunter: Legends of the Guild havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster Hunter: Legends of the Guild på YouTube.Se Monster Hunter: Legends of the Guild på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monster Hunter: Legends of the Guild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Hunter: Legends of the Guild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster Hunter: Legends of the Guild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster Hunter: Legends of the Guild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar