Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Hunter: Legends of the Guild

Monster Hunter: Legends of the Guild

12/08/2021 | Flixfilm

Se Monster Hunter: Legends of the Guild på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation
Instruktion: Steve Yamamoto
Skuespillere: Erica Lindbeck, Brando Eaton, Karen Strassman, Stephen Kramer Glickman
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: I en verden, hvor mennesker og frygtindgydende monstre lever i skrøbelig balance, kæmper den unge jæger Aiden for at redde sin by fra at blive destrueret af en drage.

Monster Hunter: Legends of the Guild havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster Hunter: Legends of the Guild på YouTube.Se Monster Hunter: Legends of the Guild på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monster Hunter: Legends of the Guild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Hunter: Legends of the Guild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster Hunter: Legends of the Guild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster Hunter: Legends of the Guild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar