Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Hunter

Monster Hunter

29/08/2022 | Flixfilm

Monster Hunter på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman
Spilletid: 1 min
Land: Germany, United States, Japan, China, South Africa, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En sandstorm sender kaptajn Artemis og hendes enhed ind i en fjendtlig verden, hvor de møder enorme monstre, der er immune over for deres våben.

Monster Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster Hunter på YouTube.Se Monster Hunter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Monster Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar