Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster-in-Law

Monster-in-Law

01/08/2016 | Flixfilm

Monster-in-Law på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Robert Luketic
Skuespillere: Jennifer Lopez, Michael Vartan, Jane Fonda
Spilletid: 101 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En kontorvikar tror, hun har fundet den store kærlighed, da hun begynder at date en flot kirurg. Men der er et problem, som står i vejen for den evige lykke.

Monster-in-Law havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster-in-Law på YouTube.Se Monster-in-Law på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Monster-in-Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster-in-Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster-in-Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster-in-Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar