Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Island

Monster Island

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Monster Island på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adventure, Comedy, Horror
Instruktør: Jack Perez
Skuespillere: Carmen Electra, Daniel Letterle, Mary Elizabeth Winstead, La La Anthony
Spilletid: 120 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Resumé: Da en teenager opdager, at han ikke er et rigtigt menneske, tager han ud på en afsides ø for at udforske sine rødder og konfrontere en serie vilde udfordringer.


Se Monster Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monster Island havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monster Island er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar