Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Island

Monster Island

01/12/2017 | Flixfilm

Se Monster Island på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Jack Perez
Skuespillere: Carmen Electra, Daniel Letterle, Mary Elizabeth Winstead, La La Anthony
Spilletid: 120 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: Da en teenager opdager, at han ikke er et rigtigt menneske, tager han ud på en afsides ø for at udforske sine rødder og konfrontere en serie vilde udfordringer.


Se Monster Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonster Island havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monster Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monster Island herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monster Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar