Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monster Run

Monster Run

09/02/2021 | Flixfilm

Monster Run på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Henri Wong
Skuespillere: Shawn Yue, Jessie Li, Kara Wai
Spilletid: 104 min
Land: China
Sprog: Chinese, Cantonese
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Jimo, en udstødt, der kan se monstre, slår sig sammen med en monsterjæger for at bekæmpe onde kræfter og opdager snart hendes sande kald.Se Monster Run på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monster Run havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster Run på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monster Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar