Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monster

07/05/2021 | Flixfilm

Monster på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama
Instruktion: Patrick Kennelly
Skuespillere: Cristina Lizzul, Reinaldo Zavarce, Eric Charles Jorgenson
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En talentfuld teenager impliceres i et røveri, som ender med mord. Nu må han forsvare sin uskyld og integritet i et retssystem, som allerede har dømt ham på forhånd.

Monster havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monster på YouTube.Se Monster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar