Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Oscar-nomineret monsterfilm med Dylan O’Brien får premiere til april

Oscar-nomineret monsterfilm med Dylan O’Brien får premiere til april

17/03/2021 | Flixfilm

love and monsters premiere netflix danmarkDecember 2020 kunne Netflix komme med en tidlig julegave; de havde købt de internationale streaming-rettigheder til monsterfilmen ‘Love and Monsters’.

Nu kan streamingtjenesten så afsløre, at filmen, som tidligere gik under navnet ‘Monster Problems’, lander på Netflix Danmark den 14. april.

Det skriver Netflix på Twitter, mens du kan finde en trailer til filmen nederst i artiklen.

Annonceringen kommer blot få dage efter at det blev afsløret, at monsterfilmen var blevet nomineret til en Oscar for bedste visuelle effekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Love and Monsters’ følger en ung mand drage igennem en post-apokalyptisk verden for at blive genforenet med sin kæreste.

I ‘Love and Monsters har Joel Dawson (Dylan O’Brien) sammen med resten af menneskeheden boet under jorden i syv år efter at gigantiske væsner overtog kontrollen efter en Monsterpokalypse. Da han får fingre i en radio og får kontakt til sin gamle kæreste fra gymnasiet, Aimee (Jessica Henwick), begynder Joel at falde for hende igen.

Da Joel indser, at der ikke er noget tilbage for ham under jorden, beslutter han mod al logik at vove sig ud til Aimee på trods af alle de farlige monstre, der står i vejen for ham.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Resident Evil’ – sæson 1

Foruden Dylan O’Brien og Jessica Henwick, medvirker også Dan Ewing, Michael Rooker og Ariana Greenblatt i ‘Love and Monsters’.

Filmen blev frigivet til udlejning i slutningen af sidste år i USA til store roser, som har opnået en bedømmelse på 92% på filmsitet Rotten Tomatoes baseret på 77 anmeldelser.

Det sjove og actionfyldte eventyr produceret af Shawn Levy, som står bag ‘Arrival’ og ‘Stranger Things‘, mens Michael Matthews sidder i instruktørstolen.

Se ‘Love and Monsters’ på Netflix Danmark den 14.aprilSkriv kommentar