Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Monsterfilmen ‘Trold’ har fået en trailer

Monsterfilmen ‘Trold’ har fået en trailer

04/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til den episke action-eventyrfilm ‘Trold’ aka ‘Troll’, som får premiere på Netflix den 1. december.

Find traileren nederst i artiklen.

Netflix har længe arbejdet på filmen, som blev annonceret for mere end 2 år siden, der instrueres af den internationalt anerkendte Roar Uthaug, som tidligere har stået bag ‘Tomb Raider’ og ‘The Wave’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en eksplosion i de norske fjelde vågner en ældgammel trold efter at have været fanget i tusinde år. En skabning, der ødelægger alt på sin vej og hurtigt nærmer sig Norges hovedstad Oslo.

Men hvordan stopper man noget, man troede kun fandtes i norsk folklore? Det finder vi ud af når ‘Trold’ lander på Netflix, men en frygtløs palæontolog udpeges til at forhindre trolden i at skabe dødbringende kaos.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Brooklyn Nine-Nine' kommer på Netflix

I den nye trailer kommer vi for første gang helt tæt på monstertrolden, som hæger oppe i Norge.

Den norske actionfilm har blandt andet Ine Marie Wilmann, Kim Falck, Mads Sjøgård Pettersen og Gard Eidsvold på rollelisten.

‘Trold’ produceres af Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud på Motion Blur og deres seneste produktioner inkluderer ‘Post Mortem: Ingen dør i Skarnes’ (2021), ‘Kadaver’ (2020), ‘Amundsen’ (2019), ‘Den 12. mand’ (2018) og tv-serien ‘Oljefondet’ (2018).

Se ‘Troll’ aka ‘Trold’ på Netflix Danmark fra den 1. december.Skriv kommentar