Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

22/09/2021 | Flixfilm

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kathy Preston, Bob Ruth, Sheila Porter
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Sidst i 1970'erne påstår en serievoldtægtsmand i USA, at flere personligheder kontrollerer hans opførsel, hvilket fører til en juridisk odyssé, der optager landet.

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan på YouTube.Se Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar