Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsters University

Monsters University

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Monsters University på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Dan Scanlon
Skuespillere: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I denne forløber til Pixars populære eventyr Monsters Inc. møder vi igen de excentriske monstervenner Mike Wazowski og James P. Sullivan.


Se Monsters University på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monsters University havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monsters University ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monsters University herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monsters University er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsters University stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar