Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monsters University

Monsters University

20/12/2014 | Flixfilm

Se Monsters University på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Dan Scanlon
Skuespillere: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne forløber til Pixars populære eventyr Monsters Inc. møder vi igen de excentriske monstervenner Mike Wazowski og James P. Sullivan.


Se Monsters University på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonsters University havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monsters University ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monsters University herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monsters University er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monsters University stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar