Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monstrene fra Firenze

Monstrene fra Firenze

16/10/2022 | Flixfilm

Monstrene fra Firenze på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 70'erne og 80'erne myrdede en seriemorder otte unge par omkring Firenze. Denne dokumentar graver ned i årtiers politiefterforskning.



Se Monstrene fra Firenze på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monstrene fra Firenze havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monstrene fra Firenze på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monstrene fra Firenze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monstrene fra Firenze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monstrene fra Firenze, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monstrene fra Firenze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar