Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Don’s French Gardens

Monty Don’s French Gardens

23/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Monty Don’s French Gardens på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tv-personligheden Monty Don besøger Frankrigs mest berømte haver og graver i den indflydelse, som magt, kultur og lidenskab har haft på deres tilblivelse og udformning.


Se Monty Don’s French Gardens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monty Don’s French Gardens (Franske haver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monty Don’s French Gardens (Franske haver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monty Don’s French Gardens herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monty Don’s French Gardens (Franske haver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Don’s French Gardens (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar