Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Don’s Italian Gardens

Monty Don’s Italian Gardens

23/11/2018 | Flixfilm

Se Monty Don’s Italian Gardens på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tv-personligheden Monty Don ser nærmere på historien bag Italiens mest fantastiske haver, som omfatter alt fra grønne gemmesteder til ekstravagante udstillingsobjekter.


Se Monty Don’s Italian Gardens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMonty Don’s Italian Gardens (Italienske haver) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monty Don’s Italian Gardens (Italienske haver) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monty Don’s Italian Gardens herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monty Don’s Italian Gardens (Italienske haver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Don’s Italian Gardens (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar