Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail

15/04/2018 | Flixfilm

Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Terry Gilliam, Terry Jones
Skuespillere: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Monty Python-klanen portrætterer kong Arthur og hans riddere af det runde bord, mens de stræber efter den hellige gral.

Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Python and the Holy Grail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monty Python and the Holy Grail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar