Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix

Indspilningsår: 1975
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Terry Gilliam, Terry Jones
Skuespillere: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Monty Python-klanen portrætterer kong Arthur og hans riddere af det runde bord, mens de stræber efter den hellige gral.


Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monty Python and the Holy Grail herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Python and the Holy Grail stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar