Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail

15/04/2018 | Flixfilm

Monty Python and the Holy Grail på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: Terry Gilliam, Terry Jones
Skuespillere: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French, Latin, Swedish
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Monty Python-klanen portrætterer kong Arthur og hans riddere af det runde bord, mens de stræber efter den hellige gral.Se Monty Python and the Holy Grail på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Monty Python and the Holy Grail på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Python and the Holy Grail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monty Python and the Holy Grail, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar