Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Monty Python and the Holy Grail

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1975
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Terry Gilliam, Terry Jones
Skuespillere: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English, French, Latin
IMDB-bedømmelse: 8.3

Resumé: Monty Python-klanen portrætterer kong Arthur og hans riddere af det runde bord, mens de stræber efter den hellige gral.


Se Monty Python and the Holy Grail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monty Python and the Holy Grail herunder:Fra premieredatoen (15. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Monty Python and the Holy Grail (Monty Python og de skøre riddere) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Monty Python and the Holy Grail stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar