Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Python’s Life of Brian

Monty Python’s Life of Brian

15/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Monty Python’s Life of Brian på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Brian vokser op i Judæa, hvor han som voksen tilslutter sig en gruppe anti-romerske fanatikere, men skæbnen vil, at han konstant bliver forvekslet med en vis tømrer.


Se Monty Python’s Life of Brian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Monty Python’s Life of Brian havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Monty Python’s Life of Brian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Monty Python’s Life of Brian herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Monty Python’s Life of Brian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Python’s Life of Brian stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar