Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Monty Python’s Life of Brian

Monty Python’s Life of Brian

15/04/2018 | Flixfilm

Se Monty Python’s Life of Brian på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Brian vokser op i Judæa, hvor han som voksen tilslutter sig en gruppe anti-romerske fanatikere, men skæbnen vil, at han konstant bliver forvekslet med en vis tømrer.

Monty Python’s Life of Brian havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Monty Python’s Life of Brian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Monty Python’s Life of Brian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Monty Python’s Life of Brian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Monty Python’s Life of Brian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Monty Python’s Life of Brian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar