Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moon Hotel Kabul

Moon Hotel Kabul

03/03/2021 | Flixfilm

Se Moon Hotel Kabul på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Anca Damian
Skuespillere: Ilona Brezoianu, Florin Ghioca, Lia Marin
Spilletid: 100 min
Land: Romania, France
Sprog: Romanian, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter en engangsaffære med en oversætter graver en journalist dybt efter sandheden, da han hører om hendes uhyggelige død.

Moon Hotel Kabul havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moon Hotel Kabul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moon Hotel Kabul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moon Hotel Kabul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moon Hotel Kabul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moon Hotel Kabul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar