Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moon Hotel Kabul

Moon Hotel Kabul

03/03/2021 | Flixfilm

Moon Hotel Kabul på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Anca Damian
Skuespillere: Mamon Afghan, Ilona Brezoianu, Cristina Florea
Spilletid: 100 min
Land: Romania, France
Sprog: Romanian, English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter en engangsaffære med en oversætter graver en journalist dybt efter sandheden, da han hører om hendes uhyggelige død.Se Moon Hotel Kabul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Moon Hotel Kabul havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moon Hotel Kabul på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Moon Hotel Kabul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moon Hotel Kabul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moon Hotel Kabul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moon Hotel Kabul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar