Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moon Over Miami

Moon Over Miami

15/01/2019 | Flixfilm

Se Moon Over Miami på Netflix

Indspilningsår: 1941
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktør: Walter Lang
Skuespillere: Don Ameche, Betty Grable, Robert Cummings, Carole Landis
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne livlige musicalkomedie har den søde og uimodståelige Betty Grable hovedrollen som Kay Latimer, der tager til Florida med sin søster for at lede efter en rig mand.

Moon Over Miami havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Moon Over Miami på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Moon Over Miami ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moon Over Miami stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moon Over Miami, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moon Over Miami er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar