Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moon Over Miami

Moon Over Miami

15/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Moon Over Miami på Netflix

Indspilningsår: 1941
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktør: Walter Lang
Skuespillere: Don Ameche, Betty Grable, Robert Cummings, Carole Landis
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: I denne livlige musicalkomedie har den søde og uimodståelige Betty Grable hovedrollen som Kay Latimer, der tager til Florida med sin søster for at lede efter en rig mand.


Se Moon Over Miami på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moon Over Miami havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moon Over Miami ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moon Over Miami herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moon Over Miami er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moon Over Miami stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar