Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Moon

01/12/2018 | Flixfilm

Se Moon på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Duncan Jones
Skuespillere: Sam Rockwell, Kevin Spacey, Dominique McElligott, Rosie Shaw
Spilletid: 97 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Sam har tre års kontrakt med Lunar Industries og arbejder alene på en månebase sammen med en intelligent computer. Men Sam får en fornemmelse af, at han bliver iagttaget.


Se Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoon havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar