Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moonlight

Moonlight

31/03/2021 | Flixfilm

Moonlight på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Barry Jenkins
Skuespillere: Mahershala Ali, Naomie Harris, Trevante Rhodes
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne anmelderroste fortælling om overgangen fra barn til voksen forsøger en ung, fattig, homoseksuel sort fyr fra et råt kvarter i Miami at finde sit ståsted.

Moonlight havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moonlight på YouTube.Se Moonlight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Moonlight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moonlight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moonlight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moonlight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar