Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moonraker

Moonraker

16/03/2022 | Flixfilm

Moonraker på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: David MacDonald
Skuespillere: George Baker, Sylvia Syms, Marius Goring
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Mod slutningen af 1640'ernes 2. engelske borgerkrig forsøger Oliver Cromwell at fange Karl Stuart, men en frygtløs adelsmand kommer den kommende konge til undsætning.

Moonraker havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moonraker på YouTube.Se Moonraker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Moonraker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moonraker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moonraker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moonraker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar