Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

01/09/2014 | Flixfilm

Se Moonrise Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wes Anderson
Skuespillere: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Dette lune drama følger den hektiske eftersøgning, der finder sted i en lille by i New England, da to 12-årige forelsker sig og løber væk sammen.


Se Moonrise Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMoonrise Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moonrise Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moonrise Kingdom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moonrise Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moonrise Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar