Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Moonrise Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wes Anderson
Skuespillere: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Dette lune drama følger den hektiske eftersøgning, der finder sted i en lille by i New England, da to 12-årige forelsker sig og løber væk sammen.


Se Moonrise Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Moonrise Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Moonrise Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Moonrise Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Moonrise Kingdom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moonrise Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar