Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mord, mysterier og tidsrejser: ‘Bodies’ kommer snart på Netflix

Mord, mysterier og tidsrejser: ‘Bodies’ kommer snart på Netflix

06/09/2023 | Flixfilm

Fire detektiver. Fire tidslinjer. Ét offer!

Det er præmissen for den kommende morderiske Netflix-serie ‘Bodies’, som er på i alt 8 episoder.

Serien er baseret på den tankevækkende grafiske roman af Si Spencer, og handler om fire detektiver, som for at redde fremtiden skal opklare det mord, der ændrede historiens gang.

Netflix her netop udsendt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da en krop – den samme krop – findes på Longharvest Lane i East End i London i 1890, 1941, 2023 og 2053, skal én detektiv fra hver tidsperiode undersøge sagen.

Da der er forbindelser mellem årtierne, opdager detektiverne hurtigt, at deres efterforskninger er forbundet, og en gådefuld politisk leder – Elias Mannix – bliver stadig mere central sagen. Havde han en rolle at spille i mordet? Eller er der noget langt mere ondsindet i spil?

LÆS OGSÅ:   Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

For at løse mysteriet skal de fire detektiver på en eller anden måde samarbejde og afsløre en sammensværgelse, der strækker sig over 150 år.

I serien ses Amaka Okafor (‘Greatest Days’) som den dedikerede kriminalbetjent Shahara Hasan fra 2023, Jacob Fortune-Lloyd (‘The Great’) som den tvivlsomme detektiv Charles Whiteman i 1941, Kyle Soller (‘Andor’) som den omhyggelige inspektør Alfred Hillinghead i 1890 og Shira Haas (‘Unorthodox’) som den kyndige Iris Maplewood i 2053.

Desuden medvirker Stephen Graham (‘The Irishman’ og ‘Boardwalk Empire’) som Elias Mannix/Julian Harker, lederen af “The Executive,” samt Tom Mothersdale (‘Peaky Blinders’) som kvantegravitetsteori-eksperten Gabriel Defoe, også kendt som tidsrejse-specialisten.

‘Bodies’ har premiere på Netflix Danmark den 15. oktober.
Skriv kommentar