Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mord pr. båndoptager

Mord pr. båndoptager

27/08/2021 | Flixfilm

Mord pr. båndoptager på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mand med hukommelsestab mistænker sin velhavende kone og sin bedste ven for at have lagt en kompliceret fælde for ham.

Mord pr. båndoptager havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mord pr. båndoptager på YouTube.Se Mord pr. båndoptager på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mord pr. båndoptager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mord pr. båndoptager stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mord pr. båndoptager, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mord pr. båndoptager er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar