Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mord Uden Grænser

Mord Uden Grænser

01/04/2016 | Flixfilm

Se Mord Uden Grænser på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Europol samler et hold af de bedste efterforskere for at finde den ansvarlige morder bag en række grusomme drab på tværs af kontinentet.


Se Mord Uden Grænser på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMord Uden Grænser havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mord Uden Grænser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mord Uden Grænser herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mord Uden Grænser er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mord Uden Grænser stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar