Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Morderisk ny Netflix-film med Mads Mikkelsen

Morderisk ny Netflix-film med Mads Mikkelsen

19/12/2018 | Flixfilm

polar mads mikkelsen netflixDen 25. januar har streamingtjenesten Netflix eksklusiv premiere på action-film ‘Polar’ fra den svenske instruktør Jonas Åkerlund (‘Lords of Chaos’, ‘Spun’).

Det oplyser Netflix til Flixfilm.dk.

Filmen, som er baseret på den grafiske roman ‘Polar: Came From the Cold’ fra Dark Horse Comics, handler om den pensionerede internationale snigmorder, Kaiser Black, der bliver tvunget tilbage i erhvervet da nogen prøver at tage livet af ham.

I rollen som Kaiser Black er den danske skuespiller Mads Mikkelsen og han får følge skab af Vanessa Hudgens (‘Spring Breakers’, Matt Lucas (‘Little Britain’) og Katheryn Winnick (‘Bones’).

Mads Mikkelsen som Kaiser Black kan ses på billedet øverst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ikke offentliggjort en trailer til ‘Polar’, men romanen er særdeles brutal og byder på eksplicit vold, så der kan meget vel blive tale om en film, der ikke er for sarte sjæle.

LÆS OGSÅ:   De sidste afsnit af 'Cobra Kai' fremrykkes

En trailer til romanen – ikke filmen med Mads Mikkelsen – kan ses nedenfor.

Det er muligt, at instruktør Jonas Åkerlund ikke er særlig kendt for sine film, men han har tidligere stået bag nogle af de mest ikoniske musikvideoer, da musikkanalen MTV havde sin storhedstid. Han har blandt andet lavet The Prodigy: Smack My Bitch Up, Lady Gaga: Paparazzi og Madonna: Ray of Light.

Se ‘Polar’ på Netflix Danmark den 25. januar 2019.
Skriv kommentar