Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mordmysterie optrævles i ny mini-serie; ‘Collateral’

Mordmysterie optrævles i ny mini-serie; ‘Collateral’

22/02/2018 | Flixfilm

‘Collateral’ er navnet på en ny Netflix-serie med den Oscar- og Gloden Globe-nominerede Carey Mulligan i hovedrollen, som får eksklusiv premiere den 9. marts.

I serien, som er skabt af David Hare (‘The Hours’, ‘The Reader’) og instrueret af SJ Clarkson (‘Jessica Jones’, ‘The Defenders’), bliver detektiven Kip Glaspie (Carey Mulligan) kaldt ud i felten efter et ungt pizzabud er blevet skudtdræbt i det sydlige London. Hun finder dog ud af at det ikke er et helt almindeligt pizzabud, da der er tale om en syrisk flygtning ved navn Abdullah Asif (Sam Otto).

Se en trailer til ‘Collateral’ nederst i artiklen.

Mordet virker professionelt udført og det eneste vidne er en narkotikapåvirket kvinde, som i sidste ende udlevere et falsk navn og adresse til politiet. Historien spænder sig over 4 dage mens Kip forsøger, at finde ud af hvem og hvorfor Abdullah blev myrdet, hvilket blandt andet indebære indblanding af politikeren David Mars (John Simm), hvis ex-kone bestilte pizzaen.

LÆS OGSÅ   Fem gyserfilm på 90 minutter, som du kan streame på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Miniseriens hovedrolleindehaver Carey Mulligan kendes fra et utal af produktioner, heriblandt Netflix-filmen ‘Mudbound’, ‘The Great Gatsby’ og ‘An Education’, som også gav hende en Oscar-nominering for bedste kvindelige hovedrolle i 2010.

Se ‘Collateral’ på Netflix Danmark fra den 9. marts. Alle fire episoder kan ses med det samme.    Skriv kommentar