Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Sex and the Single Mom

More Sex and the Single Mom

21/01/2015 | Flixfilm

Se More Sex and the Single Mom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En enlig mor har nok at se til ved at opdrage to børn og have en tidligere kæreste, der pludselig dukker op og vil være en del af hendes liv igen.


Se More Sex and the Single Mom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


More Sex and the Single Mom havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om More Sex and the Single Mom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til More Sex and the Single Mom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til More Sex and the Single Mom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Sex and the Single Mom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar