Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Sex and the Single Mom

More Sex and the Single Mom

21/01/2015 | Flixfilm

More Sex and the Single Mom på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En enlig mor har nok at se til ved at opdrage to børn og have en tidligere kæreste, der pludselig dukker op og vil være en del af hendes liv igen.

More Sex and the Single Mom havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til More Sex and the Single Mom på YouTube.Se More Sex and the Single Mom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om More Sex and the Single Mom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Sex and the Single Mom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame More Sex and the Single Mom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til More Sex and the Single Mom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar