Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Sex and the Single Mom

More Sex and the Single Mom

21/01/2015 | Ingen kommentarer

Se More Sex and the Single Mom på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En enlig mor har nok at se til ved at opdrage to børn og have en tidligere kæreste, der pludselig dukker op og vil være en del af hendes liv igen.


Se More Sex and the Single Mom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


More Sex and the Single Mom havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om More Sex and the Single Mom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til More Sex and the Single Mom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til More Sex and the Single Mom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Sex and the Single Mom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar