Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Sex & the Single Mom

More Sex & the Single Mom

03/09/2021 | Flixfilm

Se More Sex & the Single Mom på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama
Instruktion: Don McBrearty
Skuespillere: Gail O'Grady, Grant Show, Chelsea Hobbs, Rick Roberts
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En enlig mor har nok at se til ved at opdrage to børn og have en tidligere kæreste, der pludselig dukker op og vil være en del af hendes liv igen.

More Sex & the Single Mom havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til More Sex & the Single Mom på YouTube.Se More Sex & the Single Mom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om More Sex & the Single Mom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Sex & the Single Mom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame More Sex & the Single Mom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til More Sex & the Single Mom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar