Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Tales of the City

More Tales of the City

28/06/2019 | Flixfilm

Se More Tales of the City på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olympia Dukakis, Laura Linney, Colin Ferguson, Barbara Garrick
Spilletid: 330 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Året er 1977, og de fast sammentømrede beboere på Barbary Lane 28 i San Francisco oplever nye eventyr, spændende romantik og et overvældende mysterie.

More Tales of the City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se More Tales of the City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om More Tales of the City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Tales of the City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame More Tales of the City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til More Tales of the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar