Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Than a Game

More Than a Game

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se More Than a Game på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Kristopher Belman
Skuespillere: LeBron James, Dru Joyce, Romeo Travis, Sian Cotton
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Dokumentaren følger fire afroamerikanske basketballspilleres tætte forhold, mens de forbereder sig til basketballfinalerne på en high school, hvor de fleste er hvide.


Se More Than a Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


More Than a Game havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om More Than a Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til More Than a Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til More Than a Game er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Than a Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar