Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More Than a Game

More Than a Game

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se More Than a Game på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Kristopher Belman
Skuespillere: LeBron James, Dru Joyce, Romeo Travis, Sian Cotton
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Dokumentaren følger fire afroamerikanske basketballspilleres tætte forhold, mens de forbereder sig til basketballfinalerne på en high school, hvor de fleste er hvide.


Se More Than a Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


More Than a Game havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om More Than a Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til More Than a Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til More Than a Game er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More Than a Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar