Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More than Blue: The Series

More than Blue: The Series

22/10/2021 | Flixfilm

More than Blue: The Series på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gingle Wang, Yu-Wei Shao, Fandy Fan
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I denne serie, der er baseret på filmen, prøver en dødssyg mand at hjælpe sin kæreste med at finde en langtidspartner.

More than Blue: The Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til More than Blue: The Series på YouTube.Se More than Blue: The Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om More than Blue: The Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More than Blue: The Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame More than Blue: The Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til More than Blue: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar