Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » More the Merrier

More the Merrier

30/11/2021 | Flixfilm

More the Merrier på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Paco Caballero
Skuespillere: Ernesto Alterio, María Morales, Luis Callejo
Spilletid: 111 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fem forbundne historier fortæller en sjov historie om en nat fyldt med sex og muligheder, hvor intet går som planlagt, men alle får det, de vil have.

More the Merrier havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til More the Merrier på YouTube.Se More the Merrier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om More the Merrier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at More the Merrier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame More the Merrier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til More the Merrier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar