Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Se trailer – Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; ‘Universet’

Se trailer – Morgan Freeman i spektakulær doku-serie; ‘Universet’

15/11/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort første trailer til den nye spektakulære dokumentarserie ‘Our Universe’ aka ‘Universet’, som tager seerne igennem den bemærkelsesværdige historie om vores univers gennem milliarder af år og historiens tætte forbindelse til livet på Jorden.

Den storslåede dokumentar, som har premiere den 22. november, fortælles af den anerkendte skuespiller og Oscar-vinder Morgan Freeman (‘The Shawshank Redemption’, ‘Seven’).

Se traileren til serien, der er på i alt 6 episoder, nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Our Universe’ beskrives som en episk fortælling, der har været 13,8 milliarder år undervejs. Ved at blande forbløffende dyrelivsoptagelser med iøjnefaldende kosmiske specialeffekter, udforsker dokumentarserien det fascinerende eventyr og forbindelser, der får verden til at hænge sammen og hvordan livet blev til på denne skrøbelige, modstandsdygtige, uerstattelige planet vi kalder vores hjem.

Dokumentaren bruger banebrydende animation til at dramatisere de spektakulære himmelkræfter, der skabte vores solsystem – fra solens fødsel til en havskildpaddes fødsel. Moderne kamera- og CGI-teknologi bliver brugt til at bringe seerne tæt på nogle af de mest ikoniske og karismatiske dyr på Jorden.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 41 – 2022)

Se blandt andet hvordan de skiftende årstider påvirker en bjørn fra Alaska og hendes unger, og find ud af hvad et enkelt græsstrå har at gøre med en sulten gepard i Serengeti.

‘Our Universe’ er skabt i samarbejde med BBC Studios, og er blevet optaget over flere år i mere end 14 forskellige lande.

Er du fan af Morgan Freemans røst, så er der mere i vente i 2023 hvor streamingtjenesten har premiere på serien ‘Life on Our Planet’, der også indtales af Oscar-vinderen. Den handler om de arter, der levede på planeten for mere end 20 millioner år siden – hvordan de opstod og hvad der tog livet af dem. Premieredatoen på ‘Life on Our Planet’ er endnu ikke offentliggjort.

Se ‘Our Universe’ aka ‘Universet’ på Netlfix Danmark fra den 22. november.Skriv kommentar