Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mormor og de otte unger

Mormor og de otte unger

15/12/2018 | Flixfilm

Mormor og de otte unger på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da familiens lastbil bliver stjålet, sætter den unge Mona og hendes bedstemor, der har droppet sit plejehjem for at besøge sine børnebørn, efter tyven.

Mormor og de otte unger havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mormor og de otte unger på YouTube.Se Mormor og de otte unger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mormor og de otte unger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mormor og de otte unger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mormor og de otte unger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mormor og de otte unger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar