Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morning Glory

Morning Glory

01/08/2020 | Flixfilm

Se Morning Glory på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Roger Michell
Skuespillere: Rachel McAdams, Noah Bean, Jack Davidson, Vanessa Aspillaga
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En succesrig tv-producer får sat sine evner på prøve, da hun får til opgave at skaffe høje seertal til et dødsdømt morgenprogram.


Se Morning Glory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Morning Glory havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Morning Glory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Morning Glory:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Morning Glory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morning Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar