Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morning Glory

Morning Glory

01/08/2020 | Flixfilm

Morning Glory på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Roger Michell
Skuespillere: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En succesrig tv-producer får sat sine evner på prøve, da hun får til opgave at skaffe høje seertal til et dødsdømt morgenprogram.

Morning Glory havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Morning Glory på YouTube.Se Morning Glory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Morning Glory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morning Glory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Morning Glory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Morning Glory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar