Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morocco: Love in Times of War

Morocco: Love in Times of War

16/02/2018 | Flixfilm

Se Morocco: Love in Times of War på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amaia Salamanca, Álex García, Verónica Sánchez, Álex Gadea
Spilletid: 70 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I 1921 åbner nogle unge sygeplejersker fra Madrids overklasse et hospital i Melilla for soldaterne fra Rifkrigen. Der reddes liv, og der opstår venskaber og romantik.

Morocco: Love in Times of War (I krigstid) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Morocco: Love in Times of War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Morocco: Love in Times of War (I krigstid) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morocco: Love in Times of War (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Morocco: Love in Times of War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Morocco: Love in Times of War (I krigstid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.6 kommentarer til Morocco: Love in Times of War

 1. Poul Kristensen - kl. 10:19, 11-03-2018:

  En af de bedste serier jeg har set håber der kommer flere sæsoner.

 2. birgitte - kl. 18:35, 14-04-2018:

  Var fængslet af denne serie, og håber inderligt, den snart følges op.

 3. Stian Hovedskou - kl. 00:04, 11-10-2018:

  Flot og spændende serie! 4. Maria - kl. 14:27, 20-03-2019:

  Utrolig spændende og håber der kommer endnu en sæson

 5. Elisabeth - kl. 00:24, 02-03-2020:

  Helt vild god serie. Er der nogen der ved hvornår og om der kommer sæson2?

 6. Lotte - kl. 09:26, 07-04-2020:

  Helt vild med serien. Håber på endnu en sæson.

  Skriv kommentar