Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Moromete Family 2

Moromete Family 2

03/03/2021 | Flixfilm

Moromete Family 2 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ilie Morometes familie har svært ved at finde sig til rette i Rumænien efter 2. verdenskrig, og hans yngste søn må forlade gymnasiet på grund af skiftende holdninger.Se Moromete Family 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Moromete Family 2 havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Moromete Family 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Moromete Family 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Moromete Family 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Moromete Family 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Moromete Family 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar