Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Morphle

01/12/2019 | Flixfilm

Se Morphle på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Lille Mila leger, at hun er på en række sjove og lærerige eventyr med sit magiske kæledyr Morphle, der kan forvandles til alt, hvad hun finder på.Se Morphle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Morphle (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Morphle (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Morphle:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Morphle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morphle (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar