Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morran & Tobias – som en skänk från ovan

Morran & Tobias – som en skänk från ovan

15/11/2019 | Flixfilm

Se Morran & Tobias – som en skänk från ovan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Mats Lindberg
Skuespillere: Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Micke Andersson, Rolf Andersson
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da deres hjem ødelægges i en brandulykke, pakker Morran og hendes søn, Tobias, deres ting sammen og flytter ind i et nyt hus, der virker underligt bekendt.Se Morran & Tobias – som en skänk från ovan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Morran & Tobias – som en skänk från ovan havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Morran & Tobias – som en skänk från ovan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Morran & Tobias – som en skänk från ovan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Morran & Tobias – som en skänk från ovan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morran & Tobias – som en skänk från ovan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar