Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morran & Tobias – som en skänk från ovan

Morran & Tobias – som en skänk från ovan

13/12/2021 | Flixfilm

Morran & Tobias – som en skänk från ovan på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Mats Lindberg
Skuespillere: Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Micke Andersson
Spilletid: 99 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da deres hjem ødelægges i en brandulykke, pakker Morran og hendes søn, Tobias, deres ting sammen og flytter ind i et nyt hus, der virker underligt bekendt.

Morran & Tobias – som en skänk från ovan havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Morran & Tobias – som en skänk från ovan på YouTube.Se Morran & Tobias – som en skänk från ovan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Morran & Tobias – som en skänk från ovan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morran & Tobias – som en skänk från ovan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Morran & Tobias – som en skänk från ovan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Morran & Tobias – som en skänk från ovan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar