Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Morris aus Amerika

Morris aus Amerika

01/04/2017 | Flixfilm

Se Morris aus Amerika på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En sort, amerikansk dreng kæmper med af finde sig til rette og prøver at realisere sine hiphopdrømme, da hans far flytter fra USA til Heidelberg i Tyskland.


Se Morris aus Amerika på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMorris aus Amerika havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Morris aus Amerika ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Morris aus Amerika herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Morris aus Amerika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morris aus Amerika stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar