Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mors Elling

Mors Elling

15/11/2020 | Flixfilm

Mors Elling på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne forløber forsøger særlingen Ellings aldrende mor at få ham til at komme ud af sin skal og få mere ud af livet ved at tage ham med på ferie.

Mors Elling havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mors Elling på YouTube.Se Mors Elling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mors Elling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mors Elling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mors Elling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mors Elling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar