Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mortal Engines

Mortal Engines

22/07/2020 | Flixfilm

Se Mortal Engines på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Christian Rivers
Skuespillere: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving
Spilletid: 128 min
Land: United States, New Zealand, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I en postapokalyptisk ny verden forsøger en ung kvinde og hendes oprørske venner at standse London, som er en gigantisk mobil by, så den ikke ødelægger alt på sin vej.

Mortal Engines havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mortal Engines på YouTube.Se Mortal Engines på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mortal Engines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortal Engines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mortal Engines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mortal Engines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar