Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mortal Engines

Mortal Engines

01/07/2023 | Flixfilm

Mortal Engines på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Christian Rivers
Skuespillere: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving
Spilletid: 128 min
Land: United States, New Zealand, Japan, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I en postapokalyptisk ny verden forsøger en ung kvinde og hendes oprørske venner at standse London, som er en gigantisk mobil by, så den ikke ødelægger alt på sin vej.Se Mortal Engines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mortal Engines havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mortal Engines på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mortal Engines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortal Engines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mortal Engines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mortal Engines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar