Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mortal Kombat

Mortal Kombat

01/10/2020 | Flixfilm

Se Mortal Kombat på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Skuespillere: Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Cary-Hiroyuki Tagawa
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En gruppe ædle krigere deltager i en utrolig kampturnering og prøver at standse en ond kejser, der forsøger at erobre Jorden.Se Mortal Kombat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mortal Kombat havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mortal Kombat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mortal Kombat:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mortal Kombat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortal Kombat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar