Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mortdecai

Mortdecai

15/12/2018 | Flixfilm

Mortdecai på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: David Koepp
Skuespillere: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor
Spilletid: 107 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den høflige og sopfistikerede lord Charlie Mortdecai er aristokrat, men han er også en pengeløs, klodset kunstsvindler, som er kommet på tværs af den russiske mafia.

Mortdecai havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mortdecai på YouTube.Se Mortdecai på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mortdecai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortdecai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mortdecai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mortdecai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar