Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mortdecai

Mortdecai

15/12/2018 | Flixfilm

Se Mortdecai på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Mystery
Instruktør: David Koepp
Skuespillere: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Ewan McGregor
Spilletid: 107 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den høflige og sopfistikerede lord Charlie Mortdecai er aristokrat, men han er også en pengeløs, klodset kunstsvindler, som er kommet på tværs af den russiske mafia.

Mortdecai havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mortdecai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mortdecai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortdecai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mortdecai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mortdecai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar