Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mortel

02/07/2021 | Flixfilm

Mortel på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carl Malapa, Némo Schiffman, Manon Bresch
Spilletid: 40 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter at have indgået en aftale med et overnaturligt væsen får to teenagere ekstraordinære kræfter og går sammen om at opklare et mord.

Mortel (Dødelig) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mortel på YouTube.Se Mortel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mortel (Dødelig) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mortel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mortel (Dødelig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Mortel

  1. hehe - kl. 15:07, 21-11-2019:

    I har lagt det forkerte trailer op, i har lagt traileren til Mortal Engines 😀

Skriv kommentar