Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mortel

21/11/2019 | Flixfilm

Se Mortel på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Carl Malapa, Némo Schiffman, Manon Bresch, Corentin Fila
Spilletid: 40 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Efter at have indgået en aftale med et overnaturligt væsen får to teenagere ekstraordinære kræfter og går sammen om at opklare et mord.Se Mortel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mortel (Dødelig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mortel (Dødelig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mortel:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mortel (Dødelig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Mortel

  1. hehe - kl. 15:07, 21-11-2019:

    I har lagt det forkerte trailer op, i har lagt traileren til Mortal Engines 😀

    Skriv kommentar