Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mortified Nation

Mortified Nation

01/04/2014 | Flixfilm

Se Mortified Nation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Mayer
Skuespillere: Jenny Bergman, Alexander Burke, Cecil Castellucci, Tynan DeLong
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne komiske dokumentar følger Mortified-bevægelsen, som er en række sceneevents, hvor voksne deler ud af mærkelige historier fra deres barndom foran fremmede.


Se Mortified Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mortified Nation havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mortified Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mortified Nation:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mortified Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mortified Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar