Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Morya

20/12/2019 | Flixfilm

Se Morya på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Avadhoot Gupte
Skuespillere: Sunil Godse, S. Joshi, Spruha Joshi, Santosh Juvekar
Spilletid: 116 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: To samfund i Mumbai får en sidste chance for at konkurrere med hinanden i fejringen af den ikoniske Ganesh Chaturthi-festival.


Se Morya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Morya havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Morya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Morya:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Morya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Morya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar