Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Beautiful Thing

Most Beautiful Thing

22/03/2019 | Flixfilm

Most Beautiful Thing på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En husmor tager i 1950'erne til Rio de Janeiro for at mødes med sin mand, blot for at opdage, at han har forladt hende, men hun beslutter at blive og åbne et dansested.

Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Most Beautiful Thing på YouTube.Se Most Beautiful Thing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Beautiful Thing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Most Beautiful Thing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar