Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Beautiful Thing

Most Beautiful Thing

22/03/2019 | Flixfilm

Se Most Beautiful Thing på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Fernanda Vasconcellos, Mel Lisboa
Spilletid: 45 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En husmor tager i 1950'erne til Rio de Janeiro for at mødes med sin mand, blot for at opdage, at han har forladt hende, men hun beslutter at blive og åbne et dansested.


Se Most Beautiful Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMost Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Most Beautiful Thing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Beautiful Thing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar