Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Beautiful Thing

Most Beautiful Thing

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Most Beautiful Thing på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Fernanda Vasconcellos, Mel Lisboa
Spilletid: 45 min
Land: Brazil
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En husmor tager i 1950'erne til Rio de Janeiro for at mødes med sin mand, blot for at opdage, at han har forladt hende, men hun beslutter at blive og åbne et dansested.


Se Most Beautiful Thing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Most Beautiful Thing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda – Den smukkeste ting) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Beautiful Thing (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar