Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Likely to Die

Most Likely to Die

13/09/2016 | Flixfilm

Most Likely to Die på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror
Instruktion: Anthony DiBlasi
Skuespillere: Chad Addison, Jake Busey, Tess Christiansen
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Gamle klassekamerater holder fest for at fejre deres 10-års skolejubilæum, men de fanges og forfølges af en forklædt morder.

Most Likely to Die havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Most Likely to Die på YouTube.Se Most Likely to Die på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Most Likely to Die ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Likely to Die stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Most Likely to Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Most Likely to Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar