Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Likely to Die

Most Likely to Die

13/09/2016 | Flixfilm

Se Most Likely to Die på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror
Instruktør: Anthony DiBlasi
Skuespillere: Chad Addison, Jake Busey, Tess Christiansen, John Doe
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Gamle klassekamerater holder fest for at fejre deres 10-års skolejubilæum, men de fanges og forfølges af en forklædt morder.


Se Most Likely to Die på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMost Likely to Die havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Most Likely to Die ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Most Likely to Die herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Most Likely to Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Likely to Die stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar